fbpx

Webinars en events

Laat je informeren tijdens onze webinars en events.

Systony organiseert maandelijks een webinar die je helpen bij het selecteren van de voor jouw organisatie beste CRM- of marketingoplossing.

Daarnaast organiseren wij ieder kwartaal een CRM-inspiratielunch. Doel van deze lunch is om de vier pakketten die wij bieden te vergelijken en je bekend te maken met onze bewezen implementatiemethode en effectieve, gefaseerde aanpak.

Schrijf je hieronder kosteloos en vrijblijvend in voor één of meerdere webinars en/of de eerstvolgende CRM-inspiratielunch.

Webinar 4 best-of breed CRM systemen vergeleken

In deze webinar zetten wij de mogelijkheden van Maximizer CRM, Microsoft Dynamics 365, HubSpot CRM en Teamleader op een rij en vergelijken wij de systemen.

Schrijf je in

Webinar HubSpot CRM & Hubs

Ontdek de mogelijkheden van HubSpot CRM en de verschillende Hubs. De krachtige standalone tools vormen samen een sterke combinatie die jouw bedrijfsprocessen ondersteunen.
 

Schrijf je in

Webinar Maximizer CRM

Maximizer CRM staat voor gebruiksvriendelijkheid,  functionaliteit en stabiliteit. In deze webinar zetten wij de ontwikkelingen en functies van Maximizer CRM op een rij.
 
 

Schrijf je in

CRM-inspiratielunch

Onder het genot van een lunch presenteren wij onze vier CRM-oplossingen. Wij nemen je mee in de mogelijkheden, innovaties en de verschillen tussen de CRM-systemen.
 
 

Schrijf je in